3 febr 2018
menu:
- Heston Blumenthal’s Snail Porridge: zie artikel en filmpje (in artikel; onderaan)
- gepocheerd ei met risotto: apprentigerecht Wendy
- Kalfswang sous vide met structuren van wortel en gnocchi: variatie op ‘wilde eend, etc’
- Parfait, karamel, tuille, tompouce: nagerecht van chefsmenu Mathilde
deelnemende koks:
- Jan * Annemarie VOOR
- Wendy + Jeroen dG TUSSEN
- Majella + Hiske HOOFD
- Mathilde + Angelique NA
voor 14 personen dekken: koppen van de tafels vrijhouden (i.v.m. overheadprojectie)
Koken voor 22 personen (dat is incl Gertrude)
Wij eten in de keuken.
Deelnemers / gasten:
- Hermie Hermens
- Etienne van Megen
- Bert Nagtegaal
- Marion Martijn
- Richard Westerhof
- Hans Vermeij (wellicht eerder weg)
- Guus van Bebber
- Jaap van Leverink
- Anneke Smits
- CCN: Marcel Moerbeek
- CCN: Henny Lingsma
- CCN: Jan Willem Westra
- CCN: Jan Boeren (niet bij excursie i.v.m. koken)
- CCP: Henk Lüken
- CCP: Els Kroese (eet niet mee)
- Ton Oosternrijk??? schuift misschien later aan.