Voedselbank 7 april 2018

Deelnemende CCP-ers: (streven is 13; 15 is max)

  1. Henk L (gastheer)
  2. Els
  3. Jan
  4. Hiske
  5. Majella
  6. Mathilde
  7. Sandra
  8. René
  9. Charlotte
  10. Yvonne
  11. Linda
  12. Henk A (zaalchef)
  13. Peter

Menu

  • pindasoepje met erwten, taugé en knapperige uitjes
  • rode gort met mascarpone, wontonkrokant, topinamboerchips, bieslook, beukenzwam en paddenstoelenbouillon (in kombord) vegetarisch
  • tarte tatin van witlof met walnoot en blauwe kaas. vegetarisch
  • kalfsmuis met drie structuren van wortel (paars is crème, geel is zoetzuur, oranje is tartaar) aardappelmousseline, gelakte meloeskes, afgestrooid met peterseliepoeder. Vegetarsich alternatief: in boter gebakken plak gepofte knolselderij
  • parfait (Mathilde’s chef-examen). nu geen cilinders maar bollen. Rest identiek